Sep 05 Scris de 
Publicat în Ghiduri

Vizualizează (2157 vizualizări)

Descarcă PDf (771 Descărcări)

Ghid de orientarea și consiliere profesională a salariaților din sănătate în regiunea Sud-Muntenia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scopul Ghidului de orientare și consiliere profesională îl constituie crearea unui instrumentutil pentru salariații din sănătate, adaptat la condițiile contemporane de lucru și care ia înconsiderare unele din cele mai actuale date din diferitele științe. El pornește de la premisa uneiinsuficiente activități în acest domeniu, salariații fiind în bună măsură lipsiți de sprijinul instituționalde care au nevoie.

Prezentul volum al ghidului este construit pe două dimensiuni esențiale, la proiectarea căroras-a ținut cont de nevoia de informații și instrumente constatată atât cu ocazia cercetării cât și înmomentul desfășurării activităților cu grupul țintă. Prima dimensiune o constituie temele deconsiliere ce țin de o modalitate tradițională de abordare a problematicii, iar a doua parte esteorientată mai curând spre dimensiunea juridică a consilierii, încercând să ofere o perspectivă maicurând inedită asupra activității de consiliere.

În expunerea materialelor am încercat să evităm în bună măsură locurile comune alematerialelor de acest gen, prezentând aspecte mai puțin cunoscute, dar care au un impactsemnificativ asupra lucrătorilor din sistemului sanitar.

Informații adiționale

  • ISBN: 978-606-92935-9-1
  • Colecția / Editura: Transfer de bune practici/ SODALITAS
  • Apariții în presă:
    • În curs de colectare
      .
2157 Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014

Media

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Proiecte de cercetare

Ultimele comentarii

Cautare

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates