Sep 07 Scris de 
Publicat în Ghiduri

Vizualizează (2369 vizualizări)

Descarcă PDf (447 Descărcări)

Un sprijin pentru cariera ta! Ghid de orientare și consiliere profesională a salariaților din sectorul sanitar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prin intermediul prezentului ghid, colectivul de redactare și-a propus realizarea unui instrument util pentru dezvoltarea carierei salariaților din Sănătate, în condițiile în care preocupări\le din România față de aceste aspecte sunt limitate. Fără a avea pretenția tratării exhaustive a problematicii, ghidul oferă un set de informații relevante pentru salariați, putând contribui în mod semnificativ la orientarea în carieră a acestora.

 

Materialul rezultat are la bază experiența activităților implementate atât în cadrul acestui proiect cât și a proiectelor desfășurate în ultimii 5 ani de către beneficiar în sectorul sanitar. Rolul dominat în conturarea acestor experiențe l-a avut în special activitățile de cercetare și studiile rezultate în urma acestora.

Activitățile de cercetare, ale căror rezultate au fost publicate în prima parte a acestui Ghid, constituie un demers ce contribuie la conștientizarea salariaților din sectorul sanitar din Regiunea București - Ilfov în privința principalelor probleme pe care aceștia le întâmpină și a soluțiilor posibile, colective sau individuale, pentru îmbunătățirea situației lor. În această parte continuăm fructificarea rezultatelor cercetării prin crearea unor instrumente de consiliere centrate pe nevoile salariaților și prin abordarea unor teme care se dovedesc de interes pentru lucrătorii din sistemul sanitar. Altfel spus, stabilirea temelor expuse în prezentul Ghid s-a făcut atât pe baza rezultatelor cercetării cât și pe necesitățile constatate de echipa de implementare, în special de expertul resurse umane, cu ocazia workshopurilor de consiliere desfășurate în cadrul proiectului. În felul acesta, ele au un nivel ridicat de adecvare la nevoile concrete ale salariaților.

 

Ghidul asumă și teme ce pot fi considerate inedite în spațiul orientării și consilierii profesionale din sectorul sanitar românesc, cum ar fi evaluarea profesională obiectivă, diagnoza nevoilor de formare profesionale, salarizarea în funcție de performanță etc.

Informații adiționale

  • ISBN: 978-606-93503-6-2
  • Colecția / Editura: Consiliere și formare profesională/ SODALITAS
  • Apariții în presă:
    • În curs de colectare
      .
2369 Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014

Media

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Proiecte de cercetare

Ultimele comentarii

Cautare

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates