Sep 17
Scris de
Publicat în Formare

Cursuri de inițiere, calificare, perfecționare

De-a lungul celor peste 5 ani de experiență în implementarea de proiecte cofinanțate din fonduri europene, Federația „Solidaritatea Sanitară” din România și Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” au desfășurat cu succes, în calitate de furnizor/organizator următoarele programe de formare profesională:

Sep 16
Scris de
Publicat în Formare

Workshop-uri de consiliere si orientare profesionala

Activitățile desfășurate în cadrul workshop-urilor au un caracter de noutate, abordând cele mai actuale teme în domeniul formării profesionale din perspectiva impactului acestora asupra calității vieții profesionale.

Participanții au avut posibilitatea de a lua parte la activități deosebit de eficiente și interesante, care abordează câteva din problemele esențial carierei profesionale. Metodele și instrumentele de abordare a acestora, temele abordate și calitatea lectorilor au  asigurat o bună îmbinare a utilului cu plăcutul. Îmbinarea dintre noi metode de predare și asigurarea în mod gratuit a unor facilități firești (coffe break, cazare, masă, asistență) au creat un cadru modern de desfășurare a activitățiilor, conform celor mai înalte standarde în domeniu.

Sep 14
Scris de
Publicat în Formare

Programul "Start Voluntariat"

Definiția standard a noțiunii de voluntariat este dată de acționarea de bunăvoie, din proprie inițiativă, nesilit(ă) de nimeni, în mod conștient; activitate desfășurată în folosul altor persoane sau al societății fără a urmări un câștig material. Dacă vrei să descoperi cu adevărat satisfacția implicării active într-o organizație cu experiență în transferul informațional la tineri, înscrie-te astăzi la programul de voluntariat al C.C.D.S.S.!

Programe de formare

Cautare

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates